Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Rácz-Gyuricza Dóri: „Szerintem a szerelem egy hullámzó utazás”

Rácz Jenő felesége ezúttal a szerelemről tett említést, elmondta a véleményét, hogyan éli azt meg, mik a nehézségek.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenőék boldog házasságban élnek, és rengetegen irigykednek rájuk. Nemcsak a szép életük, hanem a boldogságuk miatt is, és időről időre Rácz-Gyuricza Dóri is támadásokat kap, kemény jelzőkkel illetik.

Dóri nem akar ezekkel a véleményekkel foglalkozni, vannak fontosabb dolgok is az életében. A szerelem is olyasvalami, amiről megvan a véleménye, ami összetett, távolról sem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják erről az érzésről. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

„Szerinted az igazi szerelem elmúlik?” – tették fel a kérdést Dórinak az Instagram oldalán. „Szerintem a szerelem egy hullámzó utazás. Változik folyamatosan, ahogyan mi is.” – fogalmazott Jenő felesége.

„Egyszer fent vagyunk, egyszer lent, egyszer együtt, egyszer csak te, egyszer csak ő. A lényeg, hogy amikor Te lent vagy, tisztelettel és szeretettel nézz felfelé, ne pedig le akart rántani a másikat magad mellé a mélybe.”

„Ha meg tudjátok tartani azt, hogy felnéztek a másikra, sosem múlik majd el.” – zárta le a gondolatsorát Dóri, aki hálás Jenőért, a közös életükért, a gyermekéért, és mindenért, ami pozitív hatással van rá.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.