Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,54 Ft
Euró
387,79 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
61,142 $

Hetekre kidőlt Vinícius, közleményt adott ki a Real Madrid

A brazil a Celta elleni bajnokin kért cserét.

MTI/EPA/Lavandeira
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Joggal aggódhatott Carlo Ancelotti a Celta Vigo elleni, győzelemmel megvívott bajnokit követően, mivel csapatának egyik fontos láncszeme, Vinícius megsérült a szombati találkozón.

Viníciuson azóta elvégezték az ilyenkor kötelező vizsgálatokat, és kiderült, hogy a jobb hátsó combizma sérült meg. Bár arra vonatkozóan nem tettek közzé információkat, hogy mikor térhet vissza, hetekről lehet szó. Soron kívül Pénzügyminisztérium: a kormány fokozatosan csökkenti a költségvetési hiányt és az államadósságot

Korábban csak egy kisebb sérülést emlegettek, és abban bízott Ancelotti is, hogy Vinícius hamarosan visszatérhet. Az olasz mester ekkor még úgy vélte, hogy csak a Getafe elleni bajnokit kell kihagynia.

A sérülés azonban a vártnál súlyosabb lehet, így könnyen előfordulhat, hogy akár egy-másfél hónapra is elveszítheti Viníciust a Real Madrid, amely már így is nehéz helyzetben van.

Nemrégiben ugyanis kapusuk, Courtois a bal térdében elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, ami miatt már azelőtt véget ért az idei szezonja, hogy elkezdődhetett volna.

Donáth Anna: sok mindenben nem értünk egyet Magyar Péterrel, de nem félünk vitatkozni vele

Donáth Anna egyszerre lát lehetőséget és némi veszélyt is a Magyar Péter-jelenségben.