Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,39 Ft
Euró
386,56 Ft
Font
450,65 Ft
Bitcoin
65,890 $

Videón Szabó Dóra tökéletes és vonzó bikiniformája

Szabó Dóra az abszolúte igényes és vonzó nők világát testesíti meg, mindenkinek eláll tőle a lélegzete.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ez már a nyári időszak végjátéka, ami szerencsére nem az esőről szól. Ezen a nyáron különösen sok eső esett, míg tavaly a szárazság dominált, és voltak, akik egyiknek sem örültek, és háborogtak.

A sok eső sem ideális, elrontja a nyaralásunkat, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Ki kell élvezni minden pillanatát a jó időnek, és így tesznek a sztárok is. Sáfrány Emese például egy rendkívül vadító szettben adott hírt magáról. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Mindeközben megtudhattuk, hogy Jákob Zoltán vásárolt magának egy Lamborghinit, ami csak évek múlva érkezik meg hozzá, így mellette vett egy McLarent is. Imádja a sportautókat, és ezek igen komoly gépek.

Ez is jelzi, hogy jól megy számára üzlet, hiszen ezek rendkívül nagy értékű autók, igazi műremekek. Lil G szintén imádja az autókat, a rapperlány visszatért az edzőtermek világába, és jó formában van.

Szabó Dóra úgyszintén, egy igazi nő, aki maga az elegancia, és sokan irigylik a szépsége és a formája miatt. Az alább látható videót sem kell igazán magyarázni, csodálatosan néz ki, klasszikus szépség.