Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Egymás kezéből reggelizett Rácz Jenő és kislánya

Egy igazán megható fotó Rácz Jenőről és kislányáról, akik között különleges a kapcsolat, nagyon szeretik egymást.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő kifogástalan édesapa, aki nagyon vágyott arra, hogy saját családot alapítson. Ezt már a Nyerő Páros alatt is hallhattuk tőle, és nem lehetett kérdés, Gyuricza Dóri lesz számára a nagy ő.

Hamar megtörtént a leánykérés, Dóri pedig természetesen igent mondott. A fiatal lány már édesanya, boldogon nevelik első gyermeküket, a kis Kamillát, aki a család legfontosabb tagja, és egy nap még testvére is lehet. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Mintacsaládként működnek Jenőék, és Dóri természetesen nem feledkezik meg a saját terveiről. Kiegészítik egymást, teret adnak a másiknak a munkájukban, és az „énidőről” sem feledkeznek meg.

Példát mutatnak ezzel, mert sok házasság ott megy tönkre, hogy a párok nem kommunikálnak eleget, vagy minőségi szinten. Fontos erre odafigyelni, megélni a közös pillanatokat, és kettesben romantikázni.

Jenő a reggeleket is imádja a családjával, az etetésben is részt vesz. Az alább látható fotó az egyik legaranyosabb, amit eddig láttunk róluk, minden rajta van, ami csak bizonyítja, hogy Jenő remek édesapa.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.