Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Összefoglaló videón Messi szombati parádéja a New York Red Bulls ellen

A New York Red Bulls sem találta az ellenszert az Inter Miami új igazolásai ellen, akik beköszöntek.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Korábban már megírtuk, hogy az Inter Miami a legutóbbi mérkőzését is megnyerte, ezúttal az MLS-ben. Eddig minden meccsét behúzta David Beckham csapata, mióta megérkezett Messi és a többi sztárigazolás.

Soha nem volt ilyen eredményes és erős az Inter Miami, mint most, ami a bevételekben is meg fog mutatkozni, már csak Messi miatt is. Őrület, ami körbeveszi az argentin legendát, és emiatt egy igen komoly testőrt kapott maga mellé. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Még a pálya széléről is figyelik Messit, és ha bárki odafutna hozzá, azonnal őrizetbe veszik. Minden helyzetre fel lehet készülve Messi biztonsági embere, aki nem gyenge múlttal rendelkezik, és ez már önmagában garancia.

Akárcsak az, hogy ha Messi pályára lép, gólt fog szerezni. Ez legutóbb sem volt másképp, és mindezt úgy érte el, hogy csak a 60. percben állt be csereként, mivel igyekeznek valamilyen szinten pihentetni is.

Messi tehát csereként debütált az MLS-ben, és duplán kivette a részét a második gólból, mert enyhe túlzással azt magának készíttette elő. Alább a teljes összefoglaló videót nézhetitek meg a meccsről.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.