Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,76 Ft
Euró
387,45 Ft
Font
451,52 Ft
Bitcoin
66,447 $

Miamiból jelentkezett Vasvári Vivien

Vasvári Vivien Miamiból jelentkezett, ahol egészen más az élet, nem beszélve az időjárásról és a környezetről.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien immáron igen közel jár ahhoz, hogy megszülessen a harmadik gyermeke. Sorozatban másodszor hoz világra egy kisfiút, aki egyúttal az első közös gyermeke a férjével, nemrég házasodtak össze.

Vivienék nem várták meg a gyermek születését, már azelőtt összeházasodtak. Egy nagyon különleges esküvő volt az övék, amire sokan voltak kíváncsiak, és Vivien azóta remek formának örvend. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Ez nem meglepő, mert mindig csinos és trendi, remekül áll neki a terhesség. Imád édesanya lenni, vágyott arra, hogy ismét várandós legyen, ami megadatott számára, és ennek többek között a rendkívül fiatalos édesanyja is örül.

Mondhatni minden boldog most Vivien körül, nem is lehetne ennél vidámabb. Nyilván a terhesség sosem könnyű, és a modellnek is voltak nehézségei, ugyanakkor sosem hallottuk panaszkodni.

Ezúttal nagyon távolról, Miamiból jelentkezett be, ami az egyik legmenőbb hely az Egyesült Államokban. Vivien izgatott a szülés miatt, viszont nem fél tőle, van már benne tapasztalata, és amúgy sem félős karakter.