Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Így táncol a konyhában Rácz-Gyuricza Dóri (videó)

Ismét egy humoros videót gyártott Rácz-Gyuricza Dóri, Rácz Jenő felesége, aki nagyon népszerű az Instagramon.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő felesége már több mint 183 ezer követőt számol az Instagram oldalán, ami az egyik legtöbb a hírességek között. Ráadásul aktívak a követők, sokan várják a tartalmait, de a támadások sem maradnak el.

Sokan irigykednek a szép életére, amit Jenővel és a gyermekükkel él. Dóri ezekre inkább nem reagál, de volt példa, amikor kivételt tett, viszont mindig az a jobb döntés, ha kizárjuk a negatív energiákat. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Dóri és Jenő nagyon szeretik egymást, sok időt töltenek együtt, és természetesen a kis Kamilla folyamatosan fejlődik. Már nem olyan kicsi, rengeteget nőtt, egyre több mindenről lehet vele beszélgetni, és ez nagyon jó dolog.

Gyuricza Dóri tudja, hogy az anyaság nem könnyű, számos kihívással jár, kezdve az energia hiányával. Amikor az ember napjának legnagyobb része erről szól, az nyilván mentálisan is le tudja fárasztani az embert.

Dóri nem panaszkodik, inkább magát motiválja, és ezzel együtt másokat is. Nem lehet azt mondani rá, hogy feladná, mindig halad tovább, folytatja az útját, mert ez az egyetlen igazi opció, nincs más.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.