Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,012 $

Véletlenül megkarcolta Ferrariját egy idős férfi, jelképes összeget kért tőle a tulaj

A kínai közösségi médiában futótűzként terjed az a történet, melyben egy idős férfi megkarcolt egy Ferrarit, s bár jelentős kárt okozott, a tulaj egy jelképes összeget kért csak tőle.

...svg content...Fotó: Unsplash/Derrick Payton
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

A South China Morning Post jelentése szerint futótűzként terjed Kínában egy kedves történet: egy idős tuktukos férfi megkarcolta egy fiatalember 620 ezer dollár értékű (217,5 millió forint) Ferrariját, mellyel 14 ezer dolláros (4,9 millió forint) kárt okozott, ám a tulaj csak egy jelképes összeget kért az idős úrtól.

A csak Ganként emlegetett fiatalembert rendre méltatják a közösségi médiában, amiért nem hozta zavarba az idős férfit és nem követelte tőle a javítás összegét, annak ellenére sem, hogy utólag kiderült, az idős férfi el akart menekülni a helyszínről. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Az esetről készült, futótűzként terjedő videón a férfi sárga Ferrarija egy zebra előtt állt meg egy piros tuktuk mellett, amikor egy kisebb ütközés történt. Az idős férfival folytatott rövid szóváltás után Gan felkapja az okostelefonját, hogy felhívja a helyi rendőrséget, miközben az idős férfi elhajt.

Amikor azonban a rendőrség kiérkezett a helyszínre, az egyenruhások közölték az idős férfival, hogy teljes mértékben felelősséget kell vállalnia az általa okozott kárért, mire Gan közölte, hogy nem akarja megnehezíteni a férfi dolgát, az idős úr pedig bocsánatot kért, így végül csak egy jelképes összeget, mindössze 26 dollár (9100 forint) kért tőle.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.