Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Kínos csók miatt magyarázkodik a spanyol szövetség elnöke a női vb döntője után

Luis Rubiales „idiótának” nevezte az őt kritizálókat.

...svg content...MTI/EPA/DEAN LEWINS
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Spanyolország vasárnap este 1-0-ra legyőzte a női világbajnoki fináléban Anglia legjobbjait, ám a mérkőzés utáni ünneplés mégsem a diadalról, hanem Luis Rubiales kínos viselkedésétől maradt emlékezetes.

A Spanyol Labdarúgó Szövetség elnöke ugyanis elég felháborító módját választotta a gratulációnak, miután a válogatott gólrekorderének, Jenni Hermosót szájon csókolta – számolt be róla az ESPN. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Hermoso később maga is elmondta, hogy nem igazán tudott mit kezdeni a szituációval, ami őt is meglepte. Az elnök a kritikák kereszttüzébe került, bocsánatkérés helyett azonban magyarázkodni kezdett és támadásba lendült.

„Kölcsönös, teljesen spontán gesztus volt a szeretet és a hála jeleként, a világbajnokság megnyerésének hatalmas öröme miatt” – mondta Rubiales, idiótának titulálva azokat, akik elítélték a tettét.

„Mindenhol vannak idióták. Ez egy puszi volt két barát között, akik megünnepeltek valamit. Nem volt benne rossz szándék” – nyilatkozta. Hermoso maga is elmondta, hogy a pillanat érzelme válthatta ki a helyzetet, úgy véli, hogy „nem volt nagy dolog”.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.