Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,24 Ft
Euró
395,46 Ft
Font
468,40 Ft
Bitcoin
62,027 $

Síszemüvegben buliztak Messiék a kupagyőzelem után (videó)

Minden feszültség kijött a srácokból, egy végletekig kiélvezett kupadöntőt nyert meg Lionel Messi vezetésével az Inter Miami.

...svg content...Fotó: EPA/MARK HUMPHREY
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Lionel Messi hathatós közreműködésével az Inter Miami nyerte a 2023-as Ligakupát. Az argentin világbajnok legenda eddig minden pályára lépésekor gólt lőtt, még csereként is.

Őrületes formában van, és az sem okozhatott meglepetést, amikor megerősítette, nem volt álma a PSG-ben szerepelni. Nem is alakultak jól a dolgai, a Bajnokok Ligája megnyerése is elmaradt, és azóta Neymar szintén távozott, akit királyként mutattak be a Közel-Keleten. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Messi is királynak, császárnak érezheti magát az Egyesült Államokban, még az ellenfelek is őt akarják látni. Álomszerű, ami vele történik, a családja is nagyon boldog, így a később távozást biztosan meg fogják könnyezni.

Ha mindent megnyer Lionel a következő időszakban, jó esély lehet arra, hogy nem hosszabbít, hanem esetlegesen a Közel-Keletre igazol, vagy Argentínában fejezi be a pályafutását, ahol felnőttként csak a válogatottban játszhatott.

A legutóbbi kupagyőzelem után Messiék nagyon nagy bulit rendeztek az öltözőben, ahol volt mit takarítani. Még a síszemüvegek is előkerültek, óriási volt a hangulat, amiből Messi is kivetette a részét a tulajdonos Beckhammel.

Hiperszonikus rakétát lőhetett ki Észak-Korea

Egyre több információ jelenik meg az észak-koreai rakétakilövésről, amit szerdán hajtott végre Észak-Korea.