Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Britney Spears és Sam Asghari egyáltalán nem beszélnek egymással

A válásban lévő pár jogi csapataikra bízta az ügyintézést.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A TMZ a párhoz közel álló forrásokra hivatkozva számolt be arról, hogy az elhidegült pár közötti viszony akkor vált igazán keserűvé, amikor Sam összepakolt és elhagyta között otthonukat. Sőt, úgy tudni, amióta a férfi elköltözött, egyáltalán nem is beszéltek egymással.

Ezek után pedig minden kommunikációt, tárgyalást és minden egyéb ügyet, amit kettejük között kell intézni a válás kapcsán, a jogi csapatok fognak intézni. Noha első ránézésre furcsának tűnhet, hogy teljesen megszakították egymással a kapcsolatot, mivel nem született közös gyermekük, jóformán nincs is miről beszélniük. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Úgy tudni, Sam azután költözött ki, hogy úgy vélte, Britney közös otthonukban csalta meg őt egy alkalmazottal. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a páros olyannyira elhidegült egymástól, hogy nem kizárt, a jövőben már soha nem fognak beszélni egymással.

A legfőbb probléma azonban Britney egészsége: egyre többen aggódnak az énekesnő miatt, hiszen Sam volt az egyik legfőbb támasza, aki szinte mindig megvédte a nyilvánosság előtt, most azonban Britney teljesen elzárkózott a külvilágtól, még saját családjával sem beszél.

Sam csütörtökön tett közzé egy közleményt a válásról:

„6 évnyi szerelem és egymás iránti elkötelezettség után a feleségem és én úgy döntöttünk, hogy véget vetünk közös utunknak.”

Sokan azonban elővették a férfit a megfogalmazás miatt, és azzal vádolták, nem volt őszinte kinyilatkoztatása. Britney azóta sem tett közzé semmit nyilvánosan a válás kapcsán.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.