Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

Új fürdőruhás fotók jelentek meg Farkas Zsófiról

Farkas Zsófi nyári formája állandó, tökéletesen néz ki, és most egy új szettben mutatta meg a vonalait.

...svg content...Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sorra jönnek a hírek a sztárokról, a hírességekről, legutóbb Tóth Gabi üzent, miután rengetegen támadják a válása kapcsán. Mindeközben Tolvai Reni menyasszonynak öltözött, és olyan szexi volt, hogy sokan sokkot kaptak.

Csuti sem panaszkodhat, ugyancsak boldog, lassan 1 éve van együtt az új kedvesével, akivel egy fedél alatt él. Ez pedig komoly előrelépés, ráadásul hamar elhatározták, hogy összeköltöznek, és mint azt láthatjuk, működik. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Farkas Zsófi is boldog kapcsolatban él, az Exatlon Hungary korábbi versenyzője alig várta, hogy újra jó idő legyen és nyaralhasson. Az a szett, amit most mutatott meg magának, szimplán tökéletesen áll rajta.

„Hiába közelítünk lassan a nyár végéhez, az előrejelzések szerint még bőven lesz strandidőben részünk, így nem késő még beszerezned a @gymbeamhu legújabb fürdőruha kollekciójából a kedvencedet!” – írta a posztjában Zsófi, aki imád odakint lenni a napon, nyaralni, napozni.

Zsófi már fel is avatta a sajátját, amit már most szeret. „Én felavattam Baska-n a sajátomat és egyszerűen imádtam! Kifinomult, kényelmes és stílusos, remek választás napozáshoz, vízi sportokhoz egyaránt.”

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .