Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,48 Ft
Euró
383,68 Ft
Font
450,38 Ft
Bitcoin
68,847 $

A Barcelona legendája közös fotóval kívánt sok szerencsét Neymarnak

Ronaldinho kedves gesztussal biztatta honfitársát.

...svg content...Budapest, 2022. október 2. Ronaldinho korábbi világbajnok brazil labdarúgó, a sportág nagykövete bemutató mérkõzésen játszik a European Teqball Tour budapesti állomásán a Riz Levente Sportközpontban 2022. október 2-án. MTI/Kovács Tamás
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint ismert, Neymar egészen hihetetlen feltételek mellett vállalta el, hogy két szezonra a szaúdi Al-Hilal csapatához csatlakozzon, az eurószázmilliók mellett királyoknak kijáró kívánságlistája volt.

A 25 szobás, 40×40 méteres medencével ellátott villa, melyhez ötfős személyzet és 0-24-ben rendelkezésre álló sofőr is jár, csak a felsorolás eleje, Neymar ugyanis egy sor luxusautót, valamint privát repülőgépet is kap. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Arról nem is beszélve, hogy csapata állja minden egyéb költségét Szaúd-Arábiában, az országot népszerűsítő közösségi posztjaiért pedig darabonként félmillió eurót kap a brazil játékos.

Habár sokak inkább rosszallóan tekintenek a szaúdiak féktelen pénzszórására, Ronaldinho tőle megszokott lazasággal csupán sok szerencsét és sikereket kívánt egykori válogatottbeli társának.

Ronaldinho és Neymar a civil életben is jóban vannak, és bár 12 év van kettejük között, a válogatottban még játszottak egymás oldalán. A Barcelonában már nem, hiszen Ronaldinho 2008-ig volt a katalánok alkalmazásában, Neymar pedig 2013-ban érkezett.