Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Kiderült, mi áll Britney Spears és férje házassági szerződésében

Egyes források szerint az énekesnő egyetlen dollárral sem tartozik neki, mégis előfordulhat, hogy Asghari egy vaskos csekkel a zsebében távozik majd.

...svg content...Fotó: (MTI/EPA/Nina Prommer)
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ahogy már írtunk róla, Britney Spears és férje, Sam Asghari egy év házasság után elválnak. A válókeresetet a fitneszedző adta be kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, egyúttal azt kéri, hogy a sztár fizessen neki tartásdíjat, illetve állja az ügyvédi költségeket.

De Asghari ügyvédje, Neal Hersh arra is utalt korábban, hogy megtámadhatja a házassági szerződésüket, miután a bírósági dokumentumokban állítólag még csak azt sem határozták meg, mekkora a különvagyon mértéke. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A TMZ forrásai szerint azonban az énekesnő egyetlen dollárral sem tartozik neki: állításuk szerint a házassági szerződés kimondja, hogy ha elválnak, a fitneszedző nem kap semmit, így tartásdíjat sem. A Britney-től kapott ajándékokat megtarthatja, így a kocsikat is, de semmi több.

Sőt, a dokumentum tartalmaz egy „kiterjedt titoktartási záradékot” is, amely megtiltja, hogy Sam fecsegni kezdjen a kapcsolatukról. Ugyanakkor előfordulhat, hogy az énekesnő végül úgy dönt, mégis ír egy vaskos csekket, csak hogy exférje valóban tartsa a száját.

A lap forrásai ezt úgy magyarázták, ha a házassági szerződést sikeresen megtámadják, a titoktartási záradék nem érvényesíthető, a fitneszedző pedig a világsztár életének minden részébe belelátott, jól ismeri minden titkát, félelmét. Így megvan rá az esély, hogy a lelki békéjéért cserébe inkább teljesíti Asghari követeléseit.

Egyúttal valószínűsíthető, ez a gyakorlatban úgy fog kinézni, hogy az ügyvédek leülnek tárgyalni, majd Britney kiállít egy csekket (rajta egy pár százezer dolláros összeggel), és megegyeznek, hogy Samnek mindent vissza kell fizetnie, amennyiben megszegi a titoktartási kötelezettségét.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.