Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Rácz-Gyuricza Dóri imád anyuka lenni

Rácz-Gyuricza Dóri számára az anyaság nemcsak szimpla boldogságot okoz, hanem büszkeséget is.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenőék boldogan élik az életüket, egy ideje hárman, hiszen megérkezett hozzájuk a kisbabájuk. A kisbabából kislány lett, nagyon gyorsan növekszik, és a szülők rendkívül büszkék rá, ami érthető.

„Milyen érzés anyának lenni?” – tették fel Dórinak a kérdések kérdését, amire valószínűleg minden anya más és más módon válaszolna. Igazán nehéz válaszolni erre a kérdésere, mert ez egy sokkal összetettebb kérdés. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

„Én imádok anyuka lenni, valahogy egy általános büszkeséggel tölt el, hogy én lehetek Kamilla anyukája.” – kezdte a válaszában Dóri, akiben remek gének kapta helyet, többek között az anyaságot illetően is.

„Persze mocskos nehéz és minden komfortzónádból megfog és ledob egy tornádóba, de aztán mégiscsak büszkén fekszem le esténként! Néha könnyű, néha nehéz, de ami igazán fontos, hogy a gyerekem ma is evett, ivott, nevetett, mozgott, játszott, szeretve volt!”

„Én pedig nemcsak felügyeltem, hanem csatlakoztam is hozzá.” – tette hozzá Dóri, aki rengeteget foglalkozik a gyermekével, és nyilván ez nem kevés energiába kerül, melynek a végén az ember hajlamos elfáradni, kimerülni.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.