Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,798 $

Elárult egy titkot Rácz Jenő felesége a terhessége kapcsán

Erről talán ezelőtt nem hallhattunk, mindig érdekes figyelni Rácz-Gyuricza Dóri szavaira, aki boldog édesanya.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri évek óta egy párt alkotnak, és egy ideje házasságban élik az életüket. Nem tudjuk őket külön elképzelni, és őszintén kívánjuk, hogy együtt öregedjenek meg, amire jó esélyek vannak.

Egy házasságban mindig vannak kihívások, különösen, ha gyermek is van a családban. Dóri most azt árulta el, hogy azok közé tartozik, akik nem szerettek várandósnak lenni, és ki is fejtette, hogy ennek mi az oka. Soron kívül Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

„Milyen volt a várandósságod?” – tették fel a kérdést Dórinak, majd nem sokkal később be is futott a válasz, és mint mindig, Rácz Jenő felesége nagyon őszintén, egyértelműen válaszolt a kérdésre.

„Zökkenőmentes terhességem volt, mégsem szerettem várandósnak lenni. Ezermillió változás, testi-lelki kihívások, és hormonlavinák.” – kezdte a válaszában a mindig csinos és trendi ismert édesanya.

„Kemény dolog embert csinálni. Szerencsés voltam, sokszor köszönetet is mondtam Kaminak a pocakomban, hogy ilyen jól működünk együtt.” – tette hozzá a posztjában Dóri, aki igen nagy változásokon ment keresztül.

Egyre több a spekuláció Harry herceg és Meghan Markle esetleges válása kapcsán

Meg nem erősített források szerint feszültség tapasztalható Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatában.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.

Visszatért a győzelem útjára az Újpest, kiesőhelyen a ZTE

A Zalaegerszeg hazai pályán kapott ki az Újpest ellen, akik két nyeretlen meccs után tudtak nyerni, és ott vannak az 5. helyen.