Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
67,047 $

Elképesztő gólt lőtt Messi az Inter Miami meccsén (videó)

Lionel Messi képtelen leállni, újabb gólt szerzett az Inter Miami mérkőzésén, ráadásul nem is akármilyet.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több mint álomszerűen alakul Lionel Messi karrierje az USA-ban, ahol nemrég megsérült, de kiderült, hogy a sérülése nem komoly. Olyannyira nem volt komoly, hogy ismét a kezdőben kapott helyet.

Legutóbb a Philadelphia otthonában léptek pályára, mely egy újabb igencsak emlékezetes mérkőzést hozott. Káprázatos, amit Messi csinál, hiszen eddig minden találkozóján be tudott köszönni az ellenfél hálójába. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

Ez most sem volt másképp, és rendkívül távolról szerzett gólt. Csapattársa, Martinez már a 3. percben eredményes volt, és sokat nem kellett várnunk arra, hogy megszülessen a második Miami-gól.

Messi a 20. percben volt eredményes egy távoli lövéssel. Ebben a kapus is jócskán benne volt, talán ő sem számított arra, hogy az argentin legenda olyan távolságból tesz kísérletet, amiből végül gól lett.

Sőt, Jordi Alba is beköszönt az első félidő végén, míg Ruiz a 84. percben tette ezt meg. A hazai csapatnak csak egy szépítésre futott a Leagues Cup elődöntőjében, így Messiék 4-1-gyel léptek tovább.

Évente több millió szívbeteg halálához járul hozzá a környezetszennyezés

Hatalmas egészségügyi fenyegetést jelent, más egyéb környezeti tényezőkkel együtt.

Az Európa-bajnokság első döntetlenje, Erikssen góllal tért vissza a szívmegállása után

Erikssen, a Manchester United játékosa a szívmegállását követően már az első mérkőzésén gólt lőtt az Európa-bajnokságon. Az előző tornát hordágyon hagyta el a súlyos eset miatt, most pedig gólt ünnepelhetett.