Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,031 $

Rita Ora új ruhájától egyenesen megőrülsz

Rita Ora szereti a divatot, a csillogást, az extrémebb szetteket, és azt kell mondjuk, ezek jól is állnak neki.

...svg content...Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A divat világát éljük, ami minden eddiginél meghatározóbb érdekesebb, látványosabb. Annyi lehetőségünk van arra, hogy ruhákat, egyedi szetteket vásároljunk, mint azelőtt soha, köszönhetően az internet elterjedésének is.

A sztárok a közösségi médián keresztül pedig további tippeket adhatnak. Emellett erre a célra létrehozott oldalak is működnek, így a lehetőségek tárháza szinte végtelen, mindenki megtalálja a maga stílusát. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Gáspár Evelin az elegancia felé indult el, és láthattuk, hogy a Ferencváros mérkőzésén is milyen csinos volt. Rátkai Mimi, A Nagy Ő korábbi szereplője pedig egy rendkívül szexi szettet állított össze a Sziget Fesztiválra.

A kondis képek is a slágerek közé tartoznak, Tolvai Reni ezen a területen is az egyik legvonzóbb, mindig sokat ad a megjelenésére. Hozzá hasonlóan Rita Ora is így tesz, aki ugyancsak énekesnő, csak világsztár.

Ora is imádja az extrémebb szetteket, nem fél megmutatni a vonalait. Sokan szeretnének úgy kinézni, mint ő, káprázatos formában van, és ennek köszönhetően az alább látható ruha is kihozza az alakját.