Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,291 $

Singh Viki az egyik legvonzóbb nő volt a strandon

Singh Viki nemcsak szép, hanem egy igazán vonzó nő is, akinek rendkívül jól állnak az egyrészes szettek, akárcsak a bikinik.

...svg content...Fotó: Instagram/Singh Viki
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az idei nyári szezon több mint felemás, és akkor finoman fogalmaztunk. Nagyon sok minden történt, ami miatt hamar el fogjuk felejteni a 2023-as nyarat, köszönhetően a gyenge időjárásnak is.

Ugyanakkor egyes sztárok olyan formának örvendenek, hogy az már a következő nyári idényre komoly motivációt jelent. Singh Viki ezen nők közé tartozik, és nemrég igencsak kiosztotta azokat, akik kövérnek nevezik. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Hiába szép és rendkívül vonzó, vannak tapintatatlan emberek, akik fel sem fogják, mit írnak. Viki szerencsére ezen a területen is erős, és láthattuk, hogy a nyári formája abszolúte ott van a legjobbak között.

Egy igazi vadmacska, akiben megvan a plusz. Ez a bizonyos plusz pedig velünk születik, vagy nem létezik. Viki szerencsés, mert egy ízig-vérig nő, akit sokan szeretnek, és legalább annyian dicsérnek is.

Élvezi a nyár utolsó tombolólását, már ha ezt annak lehet nevezni, de legalább újra meleg van. Viki egyrészes szettje pedig nagy kedvencünk, remekül áll neki, mintha csak számára álmodták volna meg azt.