Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,259 $

Nincsenek szavak Nicole Scherzinger legújabb fürdőruhás fotóira

Nicole Scherzinger nagyon szereit a bikiniket, és az sem lehet kérdés, hogy a világhírű énekesnő igencsak jól érzi magát a bőrében.

...svg content...Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nehéz lenne egy olyan listát készíteni, amin a legjobb formában lévő sztárok szerepelnek, mert sokan vannak. Már a magyar hírességek között is számtalan bombaformával rendelkező sztárt találhatunk.

Gáspár Evelin, aki nemrég sikeres vizsgát tett a TV2 Akadémián, nagy formának örvend. Legutóbb a Ferencváros hazai mérkőzésén láthattuk a családjával, és mint mindig, most is nagyon trendiek voltak. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Kárpáti Rebeka is büszke lehet a megjelenésére, nem is hagyta ki a Sziget Fesztivált. Hozzá hasonlóan az egykori szépségkirálynő, Gelencsér Timi is megadta a módját, mindketten szenzációsan néztek ki a bulin.

Ha pedig a világsztárok háza táján nézelődünk, Nicole Scherzinger rendre felhívja magára a figyelmet. Függetlenül attól, hogy a 40-es éveiben jár, élete formáját mutatja, és ebben a legkisebb túlzás sincs.

Hogy ezt ismét bizonyítsuk, alább találhattok pár új igencsak extra fürdőruhás fotót az énekesnőről. Ez már valóban az a kategória, amikor elfogytak a szavak, Nicole pedig mindig meg tudja lepni az embert.