Gáspár Evelin sikeresen elvégezte a TV2 Akadémiát

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sikeres vizsgákon van túl Gáspár Evelin, aki már műsorvezetőként is bemutatkozhatott, de a szerkesztési munkában is otthonosan mozog.

Gáspár Evelin az évek alatt számos iskolát végzett el, több nyelven beszél, és a külföldi életbe is belekóstolt. Végül hazatért, Magyarországon képzeli a jövőjét, és úgy döntött, a médiában folytatja a karrierjét.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Nagyon jól áll neki ez a szerep, ügyes is benne, és ez nemcsak a közösségi médiára vonatkozik. Az elmúlt időszakban visszatért a „régi” Evelin, aki újra nagyon aktív a több mint 191 ezres Instagram oldalán.

Sorra osztja meg magáról a szexi szetteket, és nem kevés dicséretet kap. Rendkívüli formát hozott össze, amit nemcsak tart, tovább is fejleszt, és ez nem kis munka, amiről viszont sokan hajlamosak megfeledkezni.

Evelin szeret a médiában dolgozni, és kézenfekvő volt számára, hogy elvégezze a TV2 Akadémiát. Műsorvezetőként is vizsgázott, most pedig kézhez kaphatta az oklevelet, mely újabb mérföldkő az életében.

A TV2 Akadémia számos remek lehetőséget kínál, szerkesztői szinten is. Evelin népszerűsége töretlen, így nem kizárt, hogy a következő időszakban több műsorban is feltűnik, akár szereplőként, akár szerkesztőként.