Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Villanyoszlopnak csapódott egy busz, feszítővágóval szedték ki a sofőrt

Halálos és súlyos balesetekkel, illetve gyilkossággal indult a hétfő, legutóbb Berentén történt egy súlyos baleset.

...svg content...Fotó: Unsplash
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfő hajnalban halálra gázoltak egy 19 éves fiatal nőt Debrecenben. Ezzel szint egy időben gyilkosság történt Budapesten, míg Berentén villanyoszlopnak csapódott egy busz.

A Katasztrófavédelem azt írja, villanyoszlopnak ütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Berentén, az Esze Tamás utcában. A baleset következtében az oszlop kidőlt, a vezetékek belógnak a térbe. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

A közleményben hozzáteszik, a jármű vezetője beszorult, a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével mentették ki, egy utast pedig kisegítettek a buszból. A hatósági beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Orbán Viktor magyar miniszterelnök péntek reggel élő interjút ad a Kossuth Rádió vendégeként, minden bizonnyal a Robert Fico ellen elkövetett merénylet lesz az egyik fő téma.