Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,48 Ft
Euró
383,68 Ft
Font
450,38 Ft
Bitcoin
68,847 $

Rita Ora megint nagyon magasra tette a lécet (fotók)

Rita Orától már megszokhattuk, hogy szereti magasra tenni a lécet, és most is így tett, méghozzá nem akármilyen módon.

...svg content...Fotó: Instagram/Rita Ora
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jelenleg szinte minden a Sziget Fesztiválról szól, ami nem meglepő, hiszen a világ egyik legjobban várt fesztiváljáról beszélünk. A sztárok sem kerülik el az óbudai szigetet, szeretnek ott lenni, és ez idén sincs másképp.

Gáspár Evelin például egy újabb sikeres vizsgán van túl. A TV2 Akadémián végzett, ahol számos igen komoly tapasztalatra tett szert, és ez olyasvalami, aminek később még igen nagy hasznát veheti. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Horváth Gréta, aki nem mellesleg közel 30 kiló pluszsúlytól vált meg, valami egészen elképesztően néz ki. Az egyik legvonzóbb híresség, imádja a divatot, és jól is érzi magát a bőrben ezzel a csodálatos formával.

Tóth Gabiék továbbra is címlapon szerepelnek a válásuk miatt, melynek kapcsán kiderült, hogy egy zenekar fenyegető üzeneteket kap. Ezt követően a zenekar jobbnak látta, ha közleményt ad ki az ügyben.

A külföldi hírességeknél is zajlik az élet, méghozzá nem is akármilyen módon. Rita Ora, a világ egyik legjobb nője például több olyan fotót is megosztott magáról, amiket senki nem tud felülmúlni.