Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

20 ezer rajongót haragított magára Lionel Richie

A rossz időjárás miatt később kezdődött volna a koncert, ám egy órával az eredeti kezdési időpont után Lionel Richie a rajongók legnagyobb felháborodására lemondta a fellépést.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/Library of Congress Life
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A New York Post jelentése szerint Lionel Richie és az Earth Wind & Fire szombaton, egy órával a kezdés után lemondta teltházas Madison Square Garden koncertjét, amikor az énekes közölte, hogy a rossz időjárási körülmények miatt nem tudott a New Yorkba repülni.

Csakhogy a helyszínen nem kevesebb, mint 20 ezer rajongója várta, akik közül néhányan több száz dollárt költöttek jegyekre és szállodai szobákra, s akik érthető módon rendkívüli módon felháborodtak. Főként azért, mert az ikonikus énekes jóformán egész este várakoztatta őket, hogy aztán kiderüljön, nem is lesz koncert. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Az énekes 20:31-kor tett közzé egy tweetet úgy, hogy a koncert eredetileg 19:30-kor kezdődött volna:

„A zord időjárás miatt, és mivel nem tudok leszállni New Yorkban és a környező területeken, nem tudok eljutni a ma esti koncertre. Annyira le vagyok sújtva. Átütemezzük a show-t augusztus 14-re, hétfőre. Alig várom, hogy felléphessek nektek. A ma esti koncertre szóló jegyek a hétfői koncertre érvényesek.”

A teltházas arénában eközben számos felvétel készült arról, ahogy a csalódott rajongók fújolnak és a folyosókra vonulnak, miközben egy szóvivő bejelentette, hogy a koncertet lemondták. Sokan más városokból, sőt államokból utaztak a koncertre, így érthető módon most rengetegen jártak rosszul, hiszen nem mindenki tud elmenni a hétfőre átütemezett koncertre.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.