Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,81 Ft
Euró
386,63 Ft
Font
449,57 Ft
Bitcoin
62,802 $

Összefoglaló videón Messiék újabb parádés győzelme Miamiból

Az Inter Miami megállíthatatlan, nagyban köszönhetően Messinek, de az új trénerről sem feledkezhetünk meg.

Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

David Beckham hosszú éveken át dolgozott azon, hogy Messi végül Miamiban köthessen ki. Nem kevés idejébe, energiájába és pénzébe került ez a legendás ex-futballistának, aki egykor a Real Madridnál is játszott.

A Manchester United legendája egy ideje az USA-ban éli az életét, Messiék érkezésével pedig az Inter Miami egyik pillanatról a másikra félelmetes ellenfélé vált. Hihetetlen formában van a csapat, Messi pedig félistenként futballozik.

A Barcelona korábbi edzője is nagyon jó véleménnyel van róla, erős csapatot faragtak a Miamiból. Az sem lehetett kérdés, hogy Messi más szintet képvisel, és 36 évesen is a világ egyik legjobb játékosa.

Ezt a Charlotte ellen is bizonyította péntek este, amikor nagyon simán, 4-0-ra verték őket. A Miami sok esélyt sem adott, és ugyan Messi a végére hagyta a parádét, megint betalált, megint eredményes tudott lenni.

A megszokott összefoglaló videó sem maradhatott el, amit csak ajánlani tudunk, nemcsak Messi újabb találata miatt. Az argentin aranylabdás rekorder ott folytatja, ahol azt korábban abbahagyta.