Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Nem tudta felvinni a repülőre kutyáját, ezért inkább egy babakocsiban hagyta

A nő akár 1000 dolláros bírságot is kaphat.

...svg content...Fotó: Unsplash
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az Allegheny megyei rendőrség jelentéséből kiderül, miszerint egy női utas a kutyájával együtt utazott volna nyaralni a Pittsburgh-i nemzetközi repülőtérről, és azért, hogy francia bulldogját felengedjék a gépre, érzelmi támogató állatként hivatkozott rá.

Ám a légitársaság személyzete közölte vele, hogy a négylábút egy ketrecben kell elhelyezni a repülés során. Mint kiderült, a nő nem igazán elégedett meg ezzel, ezért inkább lemondott az ebről – írta az Insider. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

„Az utas egy közeli parkolóban hagyta a kutyát, nélküle szállt fel a gépre. Az állatra egy babakocsiban találtak rá”

– áll a rendőrség Twitteren közzétett közleményében.

Jason Donaldson őrmester arról nyilatkozott, hogy a 7 éves kutya jó egészségnek örvend, és jelenleg egy helyi állatmenhely gondozza. Hozzátette, bár találtak az állatban mikrochipet, a gazdájával egyelőre nem sikerült kapcsolatba lépniük.

A nő ellen várhatóan vádat fognak emelni, ugyanis a pennsylvaniai törvények szerint illegális a háziállatok magára hagyása, és akár 1000 dolláros (körülbelül 365 ezer forint) bírságra is számíthatnak, akik ezt megszegik.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.