Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

A kocsiban maradt a cigije, teljesen megőrült egy olasz férfi egy magyar benzinkúton

A rendőrségnek is közbe kellett avatkoznia.

...svg content...Fotó: unsplash | illusztráció
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Garázdaság és rongálás miatt kellett bíróság elé állnia annak az olasz állampolgárságú férfinak, aki idén júliusban utazott Olaszországból Romániába, ám egy M7-es melletti benzinkúton „riadalmat keltett viselkedésével”.

A Balatonlelle közelében lévő töltőállomáshoz megérkezve egy nő szállt ki a vezetőülésből, aki a mosdóba ment. A férfi is kiszállt az autóból, ám a cigarettája a kocsiban maradt, ami miatt dühödten a nő után indult.

Az elkövető a női mosdó felé ment, és az ajtókat rugdosva kereste társát, amitől a nő is megijedt, így a kút dolgozóitól kért segítséget, akik az irodába bújtatták őt, miközben értesítették a hatóságokat.

A férfi kiabálva kereste tovább a nőt a kút boltjának pultját ütlegelve, végül aztán a fonyódi rendőröknek kellett lehűteniük a kedélyeket. Mint később kiderült, a férfi még Olaszországban kábítószert fogyasztott, ám az nem derült ki, hogy ez hozzájárult-e a viselkedéséhez.

A Fonyódi Járásbíróság gyorsított eljárás keretei között pénzbüntetésre ítélte a vádlottat – számolt be róla honlapján az Ügyészség.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.