Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,83 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
449,55 Ft
Bitcoin
63,105 $

Sosem volt ilyen izmos Dwayne Johnson, mint most

Hiába öregszik Dwayne Johnson, távolról sem lehet azt mondani, hogy kisebb lenne rajta az izomréteg.

Fotó: Instagram/Dwayne Johnson
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dwayne Johnson igazi legenda, nemcsak a pankráció terén, hanem a filmezésben is. Ezzel együtt testépítőként is megállja a helyét, és olyan izomzattal rendelkezik, hogy nem kevés profi bújhatna el mögötte.

Robusztus izomzatot épített fel magára, ami nem kis munka volt a részéről. Még nagyobb munka mindezt megtartani, így néha emiatt éjjel is nekivág az edzéseknek, ami mentálisan szintén jó hatással van rá. Soron kívül Napsütéssel köszönt be a kedd, csak futó záporokra van kilátás

Arra is volt példa, hogy ezeket az edzéseket élvezte a legjobban egy nehéz napot követően. Így nemcsak elégedetten, hanem nyugalomban térhetett nyugovóra, ami ugyancsak fontos és meghatározó egy ember életében.

Johnson láthatóan nem csalja el az edzéseket, és odafigyel a részletekre, már csak a korábbi operációi miatt is. Elárulta, éveken át küzdött sérülésekkel, kezdve a szakadt Achillesszel, a térdműtétekkel, és így tovább.

A súlyos sérülések sem kerültek el, amik után ugyan ugyanolyan intenzíven edz, már okosabban és bölcsebben teszi ezt. Az elme és az izomzat kapcsolódása rendkívül fontos, és mindig megpróbál fejlődni.