Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

Istenien néznek ki Gelencsér Timiék, tökéletes formában vannak

Gelencsér Timiék megmutatták, milyen egy igazán látványos bikiniforma, amihez csak gratulálni tudunk.

...svg content...Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gelencsér Timi olyan életet élhet, mint amilyet anno megálmodott magának. Sokat dolgozott ezért, és már műsorvezetőként is bizonyított, de a modellkedést sem engedte el, ugyancsak fontos bevételi forrást jelenthet számára.

Az egykori szépségkirálynő, aki ugyanolyan fiatalnak néz ki, mint amikor megnyerte a Miss World Hungary-t, egyúttal egy nagyon kedves személyiség is. Sokan kedvelik, csak az Instagramon 431 ezer követővel bír. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Ezek a számok önmagukért beszélnek, akárcsak a róla készült fotók. Élete eddigi legjobb formája ez, és van egy tippünk, hogy 2024-ben is ezt fogjuk mondani, mert Timi nem elégszik meg a szinten tartással.

„Óriási a pörgés és a készülődés a ma esti Miss Balaton Gálára, de azért egy kis kikapcsolódásra is jutott idő.” – írta a posztjában Timi, aki remek társaságot választott. Nagy Réka és Iszak Eszti is ott vannak a helyszínen, ugyancsak a TV2 műsorvezetői.

Csodálatosan néznek ki a csajok, mindenki egy olyan természetes szépség, akiben rengeteg a potenciál. Noha más karakterek, jól megérthetik egymást, és igyekeznek kihasználni minden apró nyári szellőt.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.