18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

23 éves pécsi nő kényszerítette prostitúcióra 19 éves ismerősét

A nő fenyegetéssel és bántalmazással kényszerítette prostitúcióra a mindössze 19 éves fiatalt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Maru Lombardo
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint Pécsett, a Pákolitz István utcában fogták el a rendőrök 2023. augusztus 3-án reggel azt a 23 éves nőt, aki a gyanú szerint prostitúcióra kényszerítette egyik ismerősét.

A nő kihasználta a 19 éves sértett kiszolgáltatott helyzetét, és 2022 nyarán kiutazott vele külföldre, majd ott fenyegetéssel, bántalmazással prostitúciós tevékenység végzésére kényszerítette. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A feltételezett elkövető elvette a sértettől a pénzt, amit ezzel a munkával keresett, és azt a saját megélhetésére fordította. A nő az így szerzett közel 6,5 millió forintból egy autót, valamint ékszereket is vásárolt magának.

Ezt követően 2023 áprilisában újra visszavitte a sértettet külföldre, és az ez alkalommal megkeresett csaknem 2,5 millió forintot szintén elvette tőle, majd külföldön is hagyta a fiatal nőt.

A rendőrök előállították a 23 éves nőt a főkapitányságra, majd kihallgatták gyanúsítottként. Ezt követően őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. Ellene emberkereskedelem és kényszermunka bűntett elkövetése miatt nyomoz a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.