Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,45 Ft
Euró
385,99 Ft
Font
449,52 Ft
Bitcoin
62,497 $

Az HBO Maxról Maxra való átállás nyomán 1,8 millió előfizető tűnt el

A ma már csak Max néven futó HBO Max a Discovery+ szolgáltatással történt összeolvadás nyomán közel 2 millió előfizetőt veszített.

...svg content...Fotó: Unsplash/Maciej Drążkiewicz
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Deadline jelentése szerint az HBO Maxról Maxra való átállás miatt 1,8 millió előfizető mondta le előfizetését: a Maxnak most 95,8 millió előfizetője van, a WB Discovery streaming egységének bevételei pedig összességében 14 százalékkal növekedtek az előző évhez képest.

Most pedig úgy tűnik, hogy a vállalat már az év végére nyereséget termelhet a streamingből, noha eredetileg 2025-re tűzték ki ezt a célt. Érdemes azonban megjegyezni, hogy ez a siker inkább köszönhető annak, hogy jelentősen lefaragtak a kiadásokból, ráadásul az HBO egyes műsorai a Netflixen is elérhetőek. Soron kívül Jön a várva várt Ferencváros-Paks Magyar Kupa döntő, élőben adja a tv

Mint ismert, a WB Discovery az év elején jelentette be, hogy egybeolvad az HBO Max streamingplatformmal, melynek eredményeképpen az HBO Max összeolvadt a Discovery+ szolgáltatással. Csakhogy utóbbi még mindig elérhető külön is, ráadásul jóval megfizethetőbb áron, mint a Max.

A Max streaming-szolgáltatások egyesítésével azonban szélesebb lett a kínálat, hiszen az HBO-tartalmak mellett a Food Network, a TLC és a többi csatorna műsorai is streamelhetők.

Mint ismert, a Max májusi indulása nem volt zökkenőmentes, ám ezek a problémák azóta megoldásra kerültek, és mostanában olyan tartalmak fognak felkerülni a Max kínálatába, mint a Rémálom az Elm utcában-franchise, az Űrgolyhók, és a Csupasz pisztoly-trilógia.

Mely rétegeknek reális cél, hogy havi 600 ezer forintos nyugdíjuk legyen?

Gyakran hallani, hogy az időskori jövedelem jelentős mértékben növelhető a kitartó nyugdíj-előtakarékosság segítségével. De hogy néz ez ki a gyakorlatban? Van más lehetőség is?

Zinedine Zidane 51 évesen is zseni a pályán (videó)

Ebből is látszik, hogy Zinedine Zidane ideje korán vonult vissza, aki még 51 évesen is fitt, és látványos dolgokra képes a labdával.