Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,08 Ft
Euró
387,01 Ft
Font
454,63 Ft
Bitcoin
69,838 $

Csuti Curtisről: egy nehéz időszakom alatt berendezett nekem egy szobát a lakásában

Elmondása szerint a rapper tartotta benne a lelket, amikor élete legnehezebb időszakán ment keresztül.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Csuti és Curtis szoros barátságra tettek szert az évek alatt, hetente legalább egyszer beszélnek, és mindig segítik egymást, ha a másiknak problémája adódik az életben. De az üzletember azt is elárulta, a rapper akkor is mellette állt, amikor Kulcsár Edinával véget ért a házasságuk.

„Akkor kezdődött a barátságunk, amikor Atika élete legnagyobb mélypontján volt, ott találtunk igazán egymásra. Aztán ő is ugyanúgy ott volt mellettem, amikor lezárult a házasságom” Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

– mondta.

A Blikknek adott nyilatkozatából kiderül, mindez nemcsak szavakban, hanem tettekben is megnyilvánult, hiszen Curtis még egy szobát is berendezett neki a lakásában, ha valamikor szüksége lenne rá.

„Amikor nekem volt a legnagyobb mélypontom, berendezett nekem egy szobát a lakásában és mondta, oda bármikor mehetek. Közben tartotta bennem a lelket. Tudjuk egymásról, hogy számíthatunk a másikra”

– fogalmazott Csuti.

Közben állította, a hülyülés mellett komoly dolgokról is beszélgetni szoktak, ami csak még tovább erősíti kettejük barátságát. Majd viccesen megjegyezte, egyedül abban a három napban nem kommunikálnak, amikor Újpest-Ferencváros focimeccs van, mert a rapper a liláknak, az üzletember pedig a zöldeknek szurkol.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.