Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Britney Spears újabb „bugyis” videója

Nehéz követni, hogy Britney Spears ezzel pontosan mit is szeretne közölni, de a lengébb öltözék már kezd sok lenni.

...svg content...Fotó: Instagram / Britney Spears
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem kevésen pártoltak el Britney Spears mellől azon közösségi médiás tartalmai miatt, amiket egyenesen ont magából. Egy ideje igen monotonná váltak ezek a tartalmak, és sokan furcsának tartják azokat.

Ahelyett, hogy a világhírű énekesnő színpadon szerepelne, szórakoztatná a közönséget és új dalokkal állna elő, miközben járja a világot egy turnéval, ezeket csinálja. A férjét is sok támadás éri, de ezekre nemigazán reagálnak. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Mások szerint pont neki kellene gátat szabnia azoknak a tartalmaknak, amiket néha Britney gyárt. Ugyanakkor ez az ő oldala, az ő élete, igazán nincs beleszólása másnak, hogy mit posztolgat, miket rak ki magáról.

Az jól látszik, hogy amikor táncol, máshogyan érzi magát. Igazán önfeledten teszi ezt, és ezt a fajta energiát igyekszik közvetíteni, csak talán más módon kellene. Ő azonban ezt az utat választotta egyelőre.

Legutóbb is egy „pörgős” videóval köszönt be, és nem sok ruhadarab volt rajta. Továbbra sem lehet hozzászólni a tartalmaihoz, miután nem kevés kritikát, támadást kapott a bejegyzések alatt, amik nem segítenek.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.