Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Úgy havi 50 millió forintnyi összeget keres egy ügyvéd, de szerinte így sem éri meg

Véleménye szerint az a legjobb, ha valakinek olyan munkája van, ami a pénztárcája helyett a lelkét gazdagítja.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy tiktoker, Aydan Alsaad London utcáit járva a munkájuk kapcsán faggatta az embereket, valamint azt szerette volna tudni, adnának-e valamilyen tanácsot másoknak. Egyik videójában egy ügyvéddel beszélgetett, aki elmondta, hogy tíz éve dolgozik jogászként.

Majd hozzátette, a munkájában a fizetése a legjobb, ugyanis hatszámjegyű összeget visz haza havonta. Amikor Alsaad tovább kérdezgette, a hölgy elárulta, hogy 100-200 ezer font (44 és 88 millió forint) közötti összegről van szó. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Amikor a tiktoker azt kérte tőle, hogy adjon tanácsot azoknak, akik jogásznak készülnek, azt mondta, „ez tényleg nem éri meg”. Ehelyett arra biztatta a hallgatókat, hogy valami olyat csináljanak, ami a pénztárcájuk helyett a lelküket gazdagítja.

Ezt követően arra utalt, ő legszívesebben váltana, csak nem tudja, mihez lenne inkább kedve. „Ha tudnám, már belevágtam volna” – felelte. Majd hozzátette, vállalkozásba nem akar kezdeni, mert állítása szerint ahhoz nincs meg a szükséges fantáziája.

A 24.hu szerint a hölgy azt is elmondta, amit még tényleg szeret a munkájában, az az, hogy az agyát kell hozzá használnia, és érzelmi intelligenciára is bőven van szüksége, amikor az ügyfeleivel tárgyal.

@aydanalsaad Lawyer📍London 🇬🇧 #money #whatdoyoudoforaliving #salary #salarytransparency #paytransparency #interview #fyp ♬ original sound – Aydan | Pay Transparency

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.