Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Elizabeth Hurley bikiniben üzent, a világ egyik legjobb nője

Továbbra is a világ egyik legjobb nője a világhírű színésznő és modell, aki 60-hoz közelítvén is csúcsformában van.

...svg content...Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szeretjük a sztárok világát, mert az rendkívül érdekes, látványos, és mindig történik valami a hírességekkel. Köszönhetően a közösségi médiának, igencsak felgyorsult az információáramlás, aminek sokan örülnek.

Természetesen a magyar hírességek sem maradnak ki a sorból, Gáspár Evelin egy minden eddiginél kihívóbb ruhában jelentkezett be. Sokakat lenyűgözött vele, míg mások éles kritikával illették. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Radics Gigi végre nyaralhat, és mindezt a tőle megszokott stílusos formában teszi. Csodálatosan áll neki a bikini, szintén nagy átalakuláson ment keresztül, és maximálisan büszke lehet erre.

Szandi ugyancsak, aki nem kevés évet tagadhatna le a korából. Hozzá hasonlóan Shakira is megtehetné ezt, akiben olyan energiák lakoznak, melyek csak tovább repítik őt az eddig is sikeres karrierjében.

Elizabeth Hurley pedig abszolúte a csúcs, egy genetikai csoda, és mindenki láthatja, hogy amikor bikiniben van, a szavak is elfogynak. Egészen elképesztő módon tartja magát, nála fiatalosabb nőt nehezen lehetne találni.

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.