Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,881 $

Mané már a Bayern keretében sincs ott

Egyre több az előjel, hogy Mané nem lép többet pályára a Bayern München színeiben, véglegesen kegyvesztetté vált.

...svg content...Fotó: Bemutatják Sadio Manét, a Bayern München új játékosát Münchenben 2022. június 22-én. A szenegáli labdarúgó 2025-ig szerződött a bajor csapathoz. MTI/EPA/Martin Divisek
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje nem alakul jól Mané sorsa és karrierje, mert amióta elhagyta a Liverpoolt, lejtmenetbe került, ráadásul sérülésekkel is bajlódott. A balhéja sem segített rajta, kisebb csoda, hogy a Bayern München nem vált meg tőle azonnal.

Nem tette, mert ezzel csak pénzt veszítettek volna, és most azon dolgoznak, hogy eladják. Korábban már beszámoltunk arról, hogy Mané Szaúd-Arábiába tart, annak ellenére is, hogy Európában maradhatna. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

A Bayern viszont nem tart igényt a szolgálataira, és Fabrizio Romano azt írja, már a keretben sincs a csatár. A klub megerősítette, hogy tárgyalások zajlanak a lehetséges átigazolásáról, ami már nincs messze.

Romano hozzáteszi, az üzlet időközben megköttetett, Mané péntektől az Al Nassr új játékosa. Mindkét fél között létrejött a megállapodás, már csak a dokumentumokat kell aláírni, és jöhet a hivatalos bejelentés.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy Cristiano Ronaldo sztárcsattársat kap, akivel sok gólt lőhet a szaúdi bajnokságban. Nem lesz könnyű dolguk, mert a riválisok olyan nevekkel erősítettek, mint Benzema, Henderson, Fabinho, és így tovább.