Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,881 $

Fontos bejelentések előtt állhat az Orbán Viktor vezette kormány

Valószínűleg fontos bejelentésekkel készülhet Orbán Viktor kormánya, mely nyerésre áll az infláció elleni harcban.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j4) kormányülést tart a Karmelita kolostorban 2023. július 26-án. A kormányfő mellett Varga Mihály pénzügyminiszter (j7), Pintér Sándor belügyminiszter (j6), Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (j5), Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára (j3), Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára (j2) és Nagy István agrárminiszter (j1). A miniszterelnökkel szemben Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (b1). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Gazdaság

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar kormány hónapokkal korábban „beadta a vakcinát” az infláció ellen, és közben újabb intézkedéseket hozott. Jól látható módon a kötelező akciók is jó hatással vannak az infláció elleni harcra.

Orbán Viktor miniszterelnök már üzent a szerdai kormányülésről, amit a megszokott módon Kormányinfó követ. Ezen az eseményen is kérdezhetnek a sajtó munkatársai, többek között Gulyás Gergely minisztertől. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Mint arról az Infostart is beszámolt, csütörtök délben lesz a következő Kormányinfó, amin Gulyás mellett Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár lesz a vendég.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.