Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Szöveges posztolási lehetőséget vezettek be a TikTokon

Instagram Stories-hoz hasonlóan szöveges, zenével és matricákkal ellátott posztokat lehet megosztani.

...svg content...Fotó: Unsplash/Solen Feyissa
Smart

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A TikTok felhasználók mostantól a megszokott rövid videók és fotósorozatok mellett szöveges frissítéseket is közzétehetnek.  A posztok legfeljebb ezer karakteresek lehetnek – adta hírül a TheVerge.

A szöveges posztok az Instagram Stories-hoz hasonlóan jelennek meg: a felhasználók háttérszínt adhatnak hozzá, szerkeszthetik a szöveg megjelenési módját, valamint zenét és matricákat illeszthetnek bele. Soron kívül Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

A bejegyzésekbe más felhasználók is becsatlakozhatnak, hasonlóan a videókhoz. A TikTok ezzel a lépéssel jelezte: ők is beszállnak a Twitter és a META között egyre csak élesedő versenybe.

A META legújabb fejlesztése, a Threads egyértelműen Twitter-konkurenciaként jött létre, miután Elon Musk is változtatásokat eszközölt közösségi oldalán. A különböző médiaplatformok pedig nem csupán a felhasználókat, de a hirdetőket is szeretnék megnyerni.

A mikroblog-szférában a Twitter tűnik a legnagyobb vesztesnek, a Threads pedig már most rekordokat dönt, úgy, hogy Európában még nem is elérhető az új alkalmazás.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.