Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Így formálja tökéletesre a fenékformáját Szőke Zsuzsi

Szőke Zsuzsi abszolúte a sport szerelmese, és ez nagyon is látszik a megjelenésén, ami mondhatni tökéletes.

...svg content...Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az idei évre mintha a sztárok még inkább növelték volna a tétet, és jobb formában vannak, mint valaha. Opitz Barbi egy igen merész szettben prezentálta aktuális formáját, amit sokan megdicsértek a közösségi médián keresztül

Schumacher Vanda szintén nagyon fitt, egyúttal rendkívül elegáns. Így volt ez akkor is, amikor megjelent az elmúlt hétvégén megrendezésre került Magyar Nagydíjon, ami nagyon nagy sikert aratott. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Varga Viktor mindeközben Elvisnek öltözött, addig Tolvai Reni egy igen tüzes bikinis fotóval növelte a tétet. Szóval igen, mindenki jól szórakozik, és közben látványos felvételeket osztanak meg magukról.

Rogán-Gaál Cecília is nagyon csinos volt a parton, jelenleg Montenegróban élvezi a nyarat, a jó időt. A Balaton is sláger, sokan szeretik a „magyar tengert”, Szőke Zsuzsi, a Dancing with the Stars sztárja is hajózott már arrafelé.

Zsuzsi már csak a karrierje miatt is nagyon sportosan éli az életét, ami nem meglepő, A tánc mellett imád más sportokat is kipróbálni, melyek segítségével még formásabbá válik, mint azt láthatjátok erre a linkre kattintva a videóban.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.