Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,54 Ft
Euró
385,20 Ft
Font
450,92 Ft
Bitcoin
69,985 $

Grizzly medve támadott meg egy nőt Montanában, életét vesztette

A nőt holttestét a montanai Yellowstone Nemzeti Parktól nyugatra, egy ösvényen találták meg.

...svg content...Fotó: Unsplash/Daniel Krueger
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News jelentése szerint holtan találtak egy nőt a montanai Yellowstone Nemzeti Parktól nyugatra, egy ösvényen, a szakértők pedig grizzly medve nyomaira bukkantak a helyszínen.

A Montana Department of Fish, Wildlife and Parks tisztviselőinek jelentése szerint a nő holttestét szombaton találták meg, s megerősítették, hogy „nyilvánvalóan egy medvével találkozott”. Soron kívül Filmtörténeti szenzációról számoltak be az Egri Csillagok kapcsán

Noha a halál okát hivatalosan nem erősítették meg, azt megosztották, hogy egy grizzly medve nyomaira bukkantak a helyszínen, a nyomozás pedig folytatódik az ügyben. Mivel azonban a hatóságok úgy vélik, hogy egy halálos kimenetelű medvetámadás történt, a vadőrök egy rendkívüli lezárást rendeltek el a kirándulók által kedvelt területen.

A tragikus találkozást megelőzően a hivatal a múlt héten már figyelmeztette a látogatókat, hogy a vadőrök egyre több grizzly-észlelésről jelentettek Montana-szerte, ennek nyomán pedig felszólították a kirándulókat, hogy hordjanak maguknál medveriasztó sprayt, tárolják megfelelően a magukkal vitt élelmiszert, és hatékonyan gondoskodjanak a szemétről is.

A halálos kimenetelű grizzly-támadások alapvetően rendkívül ritkák, az elmúlt években azonban látványosan növekedett a régióban a grizzly-populáció, ezzel együtt pedig a támadásokkal kapcsolatos halálesetek száma is növekedésnek indult.

Szentkirályi szerint Karácsony a Pesti alsó rakpart végleges lezárására készül

Szentkirályi Alexandra megtudta, Karácsony Gergely a Pesti alsó rakpart végleges lezárására készül, aminek számos negatív hatása lehet.