Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Buddhát idézte Béres Anett, aki csodálatosan néz ki

Csak úgy ragyognak a szemei, jó látni, hogy a legnehezebb időszak már mögötte van, csak egy rossz emlék.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország /SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Béres Anett élete legkeményebb időszakán van túl, és valószínűleg soha azelőtt nem állt olyan közel a halálhoz, mint tavaly nyáron. Óriási szerencséje volt, de egyúttal magának is köszönheti, hogy életben van, mert nem adta fel.

A női erőnél nincs erősebb, és ezt Anett is bizonyította, nemcsak másoknak, hanem saját magának is. Ennek ellenére még mindig vannak, akik mást gondolnak a baleset körülményeiről, de ezzel nem lehet mit tenni. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Anett sokkal boldogabban ünnepelhette az idei születésnapját, mint a tavalyit. Sokan szeretik őt, és vannak, akik mindenben mellette állnak, nem engedik el a kezét, és ezért több mint hálás, nem egyszer mondott már köszönetet.

Azt viszont szomorú látni, hogy Anett régóta egyedülálló, még mindig nem kopogtatott be az életébe az igazi férfi. Ami késik, talán nem múlik, de addig is boldog lehet az ember, például a tudatos fejlődéssel.

Anett tehát boldog ezen a nyáron, és jövőre még jobb állapotban lesz, talán teljesen egészségesen. Jelenleg nem emelhet, óvatosnak kell lennie, miközben legutóbb Buddhát idézte a posztjában, amit alább olvashattok el.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.