Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,97 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
450,56 Ft
Bitcoin
62,830 $

Ha hihetünk a legújabb szivárgásnak, hamarosan érkezik a PS5 Pro

Egy friss szivárgás tartja lázban a gamereket, mely szerint a Sony hamarosan kiad egy nagyobb teljesítményű konzolt, melyet PS5 Pro néven emlegetnek.

Fotó: Unsplash/Triyansh Gill
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Amennyiben hihetünk a legfrissebb szivárgásnak, úgy a Sony valamikor 2024 novemberében adhatja ki PlayStation 5 konzoljának Pro változatát, habár a forrásokról nem tudunk sokat, így érdemes fenntartásokkal kezelni a legújabb jelentést.

Noha még semmi sem biztos, nem lenne irreális a feltételezés, hiszen az előző generációs konzolok esetében is érkeztek új verziók: a Microsoftnál az Xbox One X, a Sony esetében pedig a PS4 Pro. Soron kívül Itt a videó az adácsi vonatbalesetről, kamionnal hajtott a vonat elé

Noha a Microsoft részéről egyelőre még pletyka szintjén sem esett említés egy hasonló ötletről, a Sony eközben állítólag már a PS5 új verzióján dolgozik. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, már számos alkalommal láttak napvilágot olyan jelentések, melyek szerint a Sony egy új konzolt tervez a piacra dobni.

Hivatalos bejelentés azonban eddig még nem érkezett, ráadásul nem is csak a Pro verzió kapcsán szárnyalnak a pletykák, ugyanis több forrás is állította már, hogy a Sony egy PS5 Slim konzolon is dolgozik. A Key to Gaming értesülései szerint a S5 Pro konzol kódneve Trinity, sőt, állítólag már „2023 novemberének végén” kiküldik a fejlesztői készleteket.

A portál értesülései szerint a PS5 Pro konzol „4K felbontás mellett is konzisztens FPS-sel” rendelkezik majd, továbbá képes lesz a 8K felbontásban történő megjelenítésre is. A forrásokra hivatkozva pedig azt írják, ezt az új PS5 konzolt jelenleg 2024 novemberében tervezik kiadni.

Szentkirályi szerint ámokfutás, elmebaj és káosz, amit Karácsony csinált

Szentkirályi Alexandra is egyre erősebb jelzőket használ Karácsony Gergely munkájának jellemzésekor, most épp a közlekedés kapcsán.