Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

Novák Katalin is átússza a Balatont vasárnap (fotóval)

Novák Katalin is rajthoz áll a nagy eseményen, mivel úgy döntött, hogy sokan másokhoz hasonlóan átússza a Balatont.

...svg content...Fotó: A Sándor-palota által közreadott képen Novák Katalin köztársasági elnök a Sándor-palotában, ahol átadta a miniszteri kinevezési okmányt Tuzson Bence igazságügyiminiszter-jelöltnek és Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszterjelöltnek a Sándor-palotában 2023. július 4-én. MTI/Sándor-palota/Kékesi Donát
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, az időjárási felvételek miatt elhalasztották a Balaton-átúszás rajtját. Aggodalomra nincs ok, mert vasárnap megtartják az eseményt, amin rengetegen vesznek részt.

Hiába a visszalépések, így is több mint 11 000 amatőr sportoló rajtol el a három versenyszám egyikén. Az Index arról számolt be, hogy Novák Katalin köztársasági elnök is részt vesz a versenyen, méghozzá indulóként. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Ezt a szervezők jelentették be, tehát az egyik legismertebb magyar politikus is ott lesz a rajtnál, hogy teljesítse a távot. Katalin a férjével közösen vág neki az 5,2 kilométeres távnak, ami amiatt is különleges, mert ez lesz az első ilyen élményük.

Az előrejelzések szerint kellemesen meleg, 25-26 fokos, de kicsit hullámzó vízben kell teljesíteni az idei Balaton-átúszást – írja az Index a cikkében.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.