Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

A várható időjárás miatt elhalasztják a szombati 41. Lidl Balaton-átúszást

Mivel az előrejelzések szerint akár zivatar is lehet aznap, a szervezők úgy határoztak, elhalasztják a szombatra tervezett eseményt.

Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az esemény Facebook-oldalán tettek közzé egy bejegyzést, mely szerint az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján – a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitány egyetértésével – úgy döntöttek a szervezők, hogy a 41. Lidl Balaton-átúszást 2023. július 22-én nem tartják meg.

A szombatra várható bizonytalan, zivatarveszélyes időjárás miatt az átúszás tervezett új időpontja július 23. A posztban megjegyezték, a vasárnapi megrendezés majdnem biztos, de a végleges döntés péntek délben születik meg. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A bejegyzést úgy folytatták:

„Ha a halasztott időpont megfelelő Neked, akkor nincs további teendőd, hiszen a nevezésed az összes pótidőpontra érvényes.

Ha a tervezett új időpontban (július 23.) nem tudsz részt venni az eseményen, lehetőséged van visszalépni. Visszalépés esetén a befizetett nevezési díjadat és az esetlegesen megvásárolt jótékonysági termékek összegét teljes egészében visszafizetjük arra a kártyára, amiről nevezéskor fizettél.”

A visszalépés részleteiről ezen a linken lehet tájékozódni.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.