Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,48 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
70,012 $

Jól járhatóak az utak a Magyar Nagydíj pénteki napját követően

Nincs miért aggódni, jól járhatóak az utak a Magyar Nagydíj környékén.

...svg content...Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzõje a Forma-1-es Magyar Nagydíj második szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2023. július 21-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A péntek igencsak sűrű volt Mogyoródon, a Hungaroring helyszínén, mely a Magyar Nagydíjnak ad otthont. A rendőrség jelentős létszámmal van jelen, folyamatosan figyelnek a rendre, és segítségek nyújtanak.

Az egyik legfontosabb a közlekedés megszervezése, mert hatalmas tömegről van szó. Miután véget értek a pénteki szabadedzések, ezrek indultak meg haza vagy a szálláshelyeikre a versenypályáról. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony bele van zúgva Gyurcsányba, de nekünk ettől felfordul a gyomrunk”

A rendőrség beszámolója szerint a kapuzárást követően a parkolók kiürítése megkezdődött, a ring környékén lévő utakon a forgalom folyamatosan haladt. Az M3-as autópálya és a versenypálya környéki utak jól járhatók, a forgalom gyér.

A rendőrség kéri, hogy akik a szombati versenynapra érkeznek, időben induljanak el, az aktuális közlekedési helyzetről tájékozódjanak!

Verőcei hajótragédia: panaszt tett a gyanúsítás ellen a szállodahajó kapitánya

A cseh férfit bűnügyi felügyeletbe küldené az ügyészség.

Megújult Vlagyimir Putyin elnöki autója

A hatalmas luxusautót a tavaly a Toyotától megvásárolt szentpétervári üzemben fogják gyártani, ugyanis polgári formában is kapható lesz.

Gyerekek oldották ki tehervagonok fékberendezését Nyíregyházán, elfogták őket

Kiderült, hogy egy 11 éves és egy 15 éves fiatal az elkövető, akik rendkívül veszélyes játékot játszottak a vagonok között.