Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,937 $

Magyar Nagydíj: több kilométeres a torlódás az M3-ason Vásárosnamény felé

Beindult a forgalom az F1-es esemény miatt, az autósoknak pedig több kilométeres torlódásra kell készülniük Városnamény felé.

...svg content...Fotó: MTI/Kovács Tamás
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ezen a hétvégén rendezik a 38. Forma-1-es Magyar Nagydíjat Mogyoródon, a Hungaroringen. Ezért már péntektől erősebb járműmozgásra készülhetnek az M3-as autópályán Mogyoród térségében mindkét irányból, valamint a 3-as főúton, Kerepes környékén is.

A hétvége során Mogyoród és Kerepes térségében jelentősebb torlódásokra, esetenként rendőri irányításra kell számítani, valamint Mogyoródon jelentősen megnövekedett gyalogosforgalom is várható, ezért az arra közlekedőktől fokozott türelmet és figyelmet kérnek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az Útinform tájékoztatása szerint már beindult a forgalom az F1-es esemény miatt: erős a forgalom az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a mogyoródi szakaszon már telítettek a sávok, emiatt több kilométeres torlódásra kell készülni.

A Hungaroringi versenypályához, a 19-es és a 23-as km-nél lévő kihajtón keresztül tudnak eljutni. Fontos tudnivaló azonban, hogy a 13-as és a 18-as km közötti leálló sávot csak a VIP vendégek használhatják.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.