Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Mariah Carey 54 évesen is olyan vonzó, mint 20 évvel ezelőtt (videó)

Sőt, bizonyos szempontból még vonzóbb a világhírű énekesnő, akit továbbra is erős, különleges energiák veszik körül.

...svg content...Fotó: Mariah Carey amerikai énekesnő a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók évente rendezett gálája, a Golden Globe-díjak 75. átadóünnepségén a kaliforniai Beverly Hillsben 2018. január 7-én. (MTI/EPA/Mike Nelson)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kevés olyan egyedi hangú énekesnő született az évszázadok alatt, mint Mariah Carey. Márpedig az 1969-ben született énekesnő az egyik legkülönlegesebb, igazi legenda, és hamar meglátták benne a potenciált.

Olyannyira hamar, hogy már a 80-as évek végén profinak mondhatta magát. Gyakorlatilag mindent elért, amit csak lehetett, egészen elképesztő számok állnak a neve mellett és 54 évesen is extrán vonzó. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Vannak, akik szerint túl sokat képzel magáról, de tegyük hozzá, egy világsztárról beszélünk, aki nemcsak énekesként sikeres, hanem szövegíróként, színésznőként és producerként is. Nem kevés vagyont halmozott fel a hosszú évek alatt, és kétszeres édesanya.

Szóval ne csak Jennifer Lopezt említsük példaként, mennyire jól tartják magát a korosztályából, mert ugyanez igaz a kolléganőjére. Jól ismerik egymást, és valamilyen szinten riválisok is, ám az USA piaca túl nagy ahhoz, hogy problémát okozzanak a másiknak.

Mariah 12 millió követőt számol az Instagram oldalán, legutóbb az egyik legismertebb dalára készítettek egy humorosabb videót. 54 évesen ilyen szexin kinézni, csak dicséretet érdemel, bennünket meggyőzött.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.