Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

A közel 44 fokra melegedett autóban hagyta 9 kutyáját, 2 elpusztult

A nőt letartóztatták és vádat is emeltek ellene.

...svg content...Fotó: Unsplash/A n v e s h
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A New York Post jelentése szerint egy Las Vegas-i nő 9 kutyát hagyott két járművében a tűző napon, melyek közel 44 fokosra melegedtek, melynek következtében két kutya elpusztult. A rendőrség pénteken letartóztatta a nőt, s most vádat emeltek ellene.

A rendőrség közlése szerint a 47 éves Katrina Brazil összesen 9 kutyát tartott, melyek közül kettő elpusztult, az egyik pedig még csak kölyök volt. A helyszínre kiérkező egyenruhások a négylábúakat ezután egy légkondicionált helyre vitték, s friss vizet is adta nekik, míg meg nem érkeztek az állatvédelmisek. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Egy szemtanú megosztotta, látta, ahogy a nő megpróbálja lehűteni a kutyákat, s az egyik négylábú élettelen testét is jeges vízbe helyezte. Egy másik szemtanú pedig arról számolt be, hogy amikor kérdőre vonta a nőt, hogy bekapcsolta-e a légkondicionálót az autókban, a nő egyszerűen nem akart felelni a kérdésre.

A rendőrök kérdésére végül a nő elárulta, hogy a kutyákat egy barátja tenyészti pénzért, továbbá azt is, hogy az incidens előtt két nappal kilakoltatták lakásából, a bizonyos tenyésztőt pedig még aznap letartóztatták. A hatóságok közleménye szerint négy kutyát a barátja teherautójába, az öt másikat pedig saját autójába rakta közel 30 percre.

Állítása szerint mindkét járműben járt a motor, és a légkondicionáló is be volt kapcsolva. Azt is állította, hogy hagyott vizet a kutyáknak a járművekben, ám amikor a rendőrök ellenőrizték volna, egyáltalán nem találtak vizet egyik járműben sem. A boncolások során egyértelműen megállapításra került a kutyák hőguta miatt pusztultak el.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.