Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Megtörtént a vádemelés az újbudai rendőrsgyilkos ellen

Eljött a nap, amikor vádat emeltek az újbudai rendőrgyilkos ellen, akire sokan tényleges életfogytiglani börtönbüntetést rónának ki.

...svg content...Fotó: Virágok és mécsesek Baumann Péter szolgálatteljesítés közben elhunyt rendőr fotóinál az újbudai rendőrkapitányságnál tartott megemlékezésen 2023. január 13-án. Január 12-én este három intézkedő rendőrt késsel sebesített meg egy férfi Újbudán, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták. A három sérült rendőrt, illetve a lábon lőtt támadót kórházba vitték. Baumann Péter, a XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette. MTI/Lakatos Péter
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Központi Nyomozó Főügyészség (KnyF) benyújtotta a szükséges vádiratot a Fővárosi Törvényszéknek az ügyben. A férfi még január 12-én ölte meg egy fiatal rendőrt Újbudán, már nem lehetett megmenteni az életét.

Késsel támadt a rendőrre, aki az életét adta szolgálatnyújtás közben, miközben az embereket védte. Az MTI beszámolója szerint az ügyészség több hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a férfi ellen, egyben – a vádlott kóros elmeállapotára tekintettel – indítványozta kényszergyógykezelésének elrendelését. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

A gyilkos egy 17 centiméteres pengehosszúságú tőrrel ontotta ki a hős rendőr életét, akit mellkason szúrt. Baumann Péter olyan súlyosan megsérült a támadásban, hogy röviddel a szúrás után életét vesztette.

Egy másik rendőrt a vállán, harmadik társukat pedig a combján szúrta meg a tettes, aki a gyilkosság elkövetése óta folyamatos felügyelet alatt áll. Péter halálesete az egész országot megrázta, szép és hosszú élet állt előtte.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Óriási hajrával biztos kupainduló a Chelsea

Köszönhetően a riválisok sorozatos pontvesztésének és a Chelsea nagy hajrájának, a londoniak ott lesznek az egyik európai kupában a következő szezonban.

FELKAPOTT