Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,36 Ft
Euró
402,16 Ft
Font
479,17 Ft
Bitcoin
64,084 $

Rendesen kigyúrták magukat Szoboszlai csapattársai

Szoboszlai Dominik is kiváló formában van, női szemmel is, akárcsak a csapattársai, különösen a Liverpool legendás támadója.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik nemrég ünnepelhette az első milliós követőszámát az Instagramon. Várható volt, hogy hamar el fogja érni ezt a mérföldkövet azt követően, hogy a Liverpoolhoz szerződött, ahol minden adott számára.

Dominik gyorsan halad a ranglétrán, nagy góllal köszönt be az egyik edzésen. Kiváló értékeléseket kap, és nem lehet kérdés, hogy Jürgen Klopp alapemberként számol vele, de ez nyilván nem magától értetődő. Soron kívül Jön a szuperdrága új iPhone-család? Sajtóértesülések szerint ez a széria váltja Plus készülékeket

A magyar csapatkapitányt azonban nem kell félteni, sokat dolgozik, tesz azért, hogy a lehető legjobb formában legyen. Ez a külsejére is igaz, sok nő van oda érte, viszont egy ideje boldog párkapcsolatban él.

Dominik minden szempontból passzol a sztárok világához, de másokkal ellentétben kezelni is tudja ezt. Remek nevelést kapott, a futball szintjén is, így várhatóan még gyorsabban fog alkalmazkodni az új életéhez.

A többi csapattársát sem kell félteni, Salah valószínűleg a legizmosabb a csapatban. Rengeteget edz a legendás csatár, és a 2023-as felkészülési időszaknak is igen kiváló formában vágott neki, mint azt láthatjuk.